Outfit preview | Miss Etam

Outfit preview van vandaag: Miss Etam leatherlook jasje. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe blazer van Miss Etam. Voorheen bestelde ik eigenlijk nooit kleding bij Miss Etam. Maar vorige week kwam ik erachter dat ze bij Miss Etam een speciale collectie hebben voor 'kleine dames'. En wat zijn kleine dames? Dat zijn vrouwen die niet veel groter zijn dan 1,64 m. Aangezien ik zelf tot de groep 'kleine dames' behoor dacht ik, dat moet ik proberen! En ja hoor, het jasje zit als gegoten! Vanavond of morgen plaats ik de volledige outfit!

Follow All About The Style on Instagram -  Twitter - Facebook - Bloglovin

8 comments:

 1. Ik ben mega benieuwd naar het jasje!!

  ReplyDelete
 2. Ben erg benieuwd, ziet er al veel belovend uit!

  ReplyDelete
 3. I really like that necklace. :)

  xo
  Maggie A
  LOVEMAVIN.COM

  ReplyDelete
 4. Ik ga eigenlijk ook nooit naar miss etam, maar dit jasje ziet er leuk uit! Zou hij ook passen bij vrouwen van 1,74 lang? ;)

  ReplyDelete
 5. Mooie details! Ben benieuwd naar je hele outfit!

  XX Sonja

  ReplyDelete